4 realitati si fictiuni despre ridicarea sanilor
Femeile care au beneficiat de interventii la san efectuate de Dr. Voicu au încercat inainte diverse tehnici, chiar anumite exerciții pentru a ajuta la ridicarea saniilor. Ele presupuneau că antrenarea muschiilor pectorali va ajuta la ridicarea si tonifierea sanilor. În realitate, astfel de exerciții, care sunt un mod frumos de a creste tonusului muscular al regiunii superioare a corpului – nu pot face modificările pe care cele mai multe femei le doresc.

Ficțiune: exercițiile de tonifiere a pieptului pot “ridica” sanii.

Deoarece musculatura pieptului este situate in spatele glandei mamare, contractia acesteia nu poate avea un impact asupra tesutul mamar. Singura modalitate de a reduce în mod eficient pielea sânului și de a creea o poziție armonioasa a sanilor este cu ajutorul interventiei chirurgicale de mastopexie.

Realitate: Pierderea in greutate poate duce la reducerea marimii sanilor.

Dacă ați pierdut semnificativ in greutate, este posibil să observați că sânii sunt mai mici. Pierderea masiva in greutate poate provoca efecte secundare nedorite, cum ar fi lasarea sanilor datorita micsorarii volumul glandei mamare, pielea ramanand aceeasi.

Ficțiune: Puteți păcăli genele dumneavoastra.

Genetica dumneavoastră joacă, de asemenea, un rol influent în forma sanilor si dimensiunea lor. Prin urmare, dacă sunteti “bine dotata”, proporțiile dumneavostra după pierderea in greutate vor rămâne aceleași. Nu puteți modifica genele dumneavoastra.

Realitate: Chirurgie ramane cea mai buna varianta.

Exercitile fizice în mod regulat și menținerea unei greutati optime sunt alegeri înțelepte pentru stilul de viata sanatos, dar acestea nu pot reduce sau remodela sanii în mod semnificativ , dar ridicarea sanilor chirurgical poate realiza aceasta dorinta.

www.drvoicu.ro