Ghid de vizionare galerie foto – ridicarea sanilor
Nu este nici un secret faptul că galeriile foto sunt cele mai populare parti din site-ul Web al oricarui chirurg plastician. Dr. Voicu se bucură de împărtășeasca rezultatele pacientelor si pacientilor sai cu vizitatorii web care doresc pentru a obțina informatii corecte ale rezultatelor posibile prin intermediul chirurgiei estetice.

Pentru acele femei care iau considerare interventii pentru ridicarea sanilor, dr. Voicu are câteva sfaturi legate de ce anume să caute în timp ce vizualiza galeria foto a unui chirurg plastician. Aici sunt cateva detalii de retinut astfel încât să puteți judeca mai bine talentele chirurgului și rezultatele pe care le cautati.

Intervalul intre fotografii.

Rezultatele chirurgicale vor arăta mult diferite a doua zi dupa operatie, comparativ cu 6 luni de la operatie. În acest timp, cicatricile vor incepe sa se vindece, umflăturile și vânătăile se vor reduce, iar sanii vor începe sa ia forma lor finala. În mod ideal, fotografiile “după” vor fi facute atunci cand recuperarea este completă, astfel încât acestea să poată reflecta cel mai bine îndemânarea unui chirurg. Dar in anumite situatii fotografiile sunt facute pana la recuperarea complete, in acest caz poza “dupa” nefiind total semnificativa ceea ce inseamna ca rezulattul se va imbunatatii in timp.

Incizii si cicatrici

În cazul operatiilor de ridicare a sanilor cicatricile vizibile sunt cele situate in jurul areolei mamare si cea vericala de la arola in santul inframamar. Cicatricea din santul inframamar este foarte putin sau deloc vizibila.

Pozitia areolei

Un factor caruia sa ii acordati atunci când vizualizați fotografii de ridicare a sânilor este dimensiunea areolei, poziția, și forma. În timpul acestor proceduri, un chirurg plastician, are de modificat complexul areolo-mamelonar care se poate intinde cu restul pielii sanului in procesul de lasare. Un chirurg cu înaltă calificare și cu experiență știe cum să creeze sfarcurile astfel incat acestea sa fie poziționate atractiv într-un loc corespunzător pe sani.

– See more at: http://breastexpert.ro/index.php/finantari-active/alte-finantari/145-ghid-de-vizionare-galerie-foto#sthash.Prekcclr.dpuf