5 sfaturi utile pentru moda
Screen Shot 2013-02-05 at 9.58.36 AM


1. Purtați întotdeauna haine pe masura

Aceasta este o necesitate. Hainele tale trebuie să te imbrace. Dacă nu, te chinui să arăți bine. Pe masura  nu înseamnă sa mergi la un croitor care sa le modifice pentru tine (chiar dacă ar fi mai bine si daca ai putea sa iti permiti  asta). Aceasta înseamnă pur și simplu sa cumperi un articol vestimentar care sa fie strict pe masura ta daca se poate sau foarte apropiat astfel incat sa te simti bine in el.Exista, pentru camasi de exemplu, mai multe tipuri de croieli: “Modern” este o croiala ca o cutie care este de preferat pentru persoanele mai robuste. “Slim fit” sau “Extra fit”se potrivesc pentru persoanle subtiri, camasile sunt chiar mai stramte pe părțile laterale. Daca masura camasii sau croiala nu sunt potrivite pentru statura ta, cu siguranata nu vei arata bine, nu te vei simti bine si atitudinea ta nu va fi una pozitiva. Deci, purtati haine pe masura voastra!

2. Fularul si esarfa sunt o necesitate pentru ambele sexe

Da, ambele sexe le pot purta și asa ar trebui. Aceasta adaugă caracter look-ului tau. Marele avantaj al fularelor și eșarfelor este ca ele pot avea culori si modele numeroase, astfel încât să puteți încerca să le combinati  pentru a vedea care variante arata bine pe tine.

3. Logo-uri mari sunt un NO Have

Nu este mult de spus aici. Doar nu o face. Urăsc ideea de a fi “de marcă”.

4. Găsiți un model si imitati stilul

Acesta este un sfat mare pentru incepatori. Puteți urmări vedetele si vedeti alegerile lor de stil. Acest lucru este bun, deoarece ei  încearcă mereu să arate bine, deoarece sunt întotdeauna în lumina reflectoarelor, astfel încât să știi că vei primi ce e mai bun. Multe dintre vedete au, de asemenea, stilist personal, care le ajuta, care lucrează în favoarea ta, deoarece le imiti stilul lor.

5. Este nevoie de mult  timp și efort pentru a observa  orice aspect legat de stilul tau. Chiar și fără efort imaginea se formeaza, dar mai greu.

Ai nevoie de o mulțime de timp si efort, în alegerile stilul tau. Asta înseamnă o mulțime de timp în oglindă, căutare online pentru imbracaminte, căutarea online pentru stilurile celebritatilor, precum și în magazinele reale pline cu fele de fel de haine. De multe ori este posibil să nu găsesti ceva ce trebuie, dar cu toate acestea merita. Daca gasesti dupa cautari 2-3 compleuri care iti plac si te bucura este o realizare mare pana la urmatoarea cautare. Bucura-te de ce ai gasit si poarta-le cu placere! Sunt rezultatul timpului si implicarii tale!