5 adevaruri despre implante
poza-impl
1. Femeile care opteaza pentru implanturile mamare doresc acest lucru astfel deoarecedoresc să crească dimensiunea cupei

Adevarul: Majoritatea femeilor care apeleaza la implant mamar sunt casatorite, cu doi copii (varsta medie 34). Din moment ce sanii sunt formati in cea mai mare parte din grăsime şi muşchi, implanturile sunt singura modalitate de a adăuga înapoi volumul pierdut din timpul sarcinii. Motivul este acela de a avea o cupa cum era inainte de sarcina sau mai mare.

2. Mai multe fete tinere doresc implanturi mamare

Adevărul: În 2011, doar 3 la suta din toate interventiile de marire a sanilor au fost efectuate la fete de 19 şi 20 ani. Statisticile arată că in aceasta perioada de varsta băieţii sunt implicati in reducerea ginecomastiei decat fetele in mariri de san.

3. Sutienul cauzeaza cancer de san

Adevărul: În ciuda zvonurilor pe Internet, nu există nici o dovadă că purtarea unui sutien este legata de creşterea incidenţei cancerului de san.

4. Femeile cu sanii mici nu pot alapta

Adevărul: mărimea sânilor este determinată mai mult de cantitatea de grasime din san, nu de glanda mamara. Producţia de lapte este reglata de controlul hormonal asupra glandei mamare.

5. Dacă nu porti un sutien, sanii se vor deforma

Adevarul: Nimeni nu stie cu adevarat ce ţine sânii tonici. Aceasta poate avea mai mult de a face cu ADN-ul mai mult decât orice alte aspecte mecanice. Creşterea în greutate şi pierderea, plus fumatul produc scaderea elasticitatii pileii si lasarea sanilor. Studiile arata ca este important a avea sprijinul adecvat la nivelul sanilor astfel încât sa existe o sustinere suplimentara a glandei mamare.